Restaurantul Melodia, situat în stațiunea Venus, este locul în care te poți desfăta cu arome rafinate și preparate deosebite, însoțite de o servire impecabilă. Este așezat în mijlocul unei grădini spațioase și are o capacitate de 250 de locuri în salon și 150 de locuri pe terasă. De altfel, terasa este locul unde îți vei savura cafeaua în fiecare dimineață și te vei bucura de un mic dejun gustos.

Restaurantul Hotelului Melodia este la dispoziția ta pentru toate cele trei mese principale și te asteaptă în fiecare zi cu bunătăți alese din cadrul noului concept All inclusive.

PROGRAM:

MIC DEJUN: 07:30 – 10:00
prânz: 12:00 – 14:30
cină: 19:00 – 21:30

All inclusive

Începând cu sezonul estival 2021, Restaurantul Melodia oferă oaspeților săi servicii All inclusive. Te asteptăm în această vară cu noi surprize culinare, răsfăț cât cuprinde și programe cât mai diversificate pentru ca tu, familia și prietenii să vă bucurați de vacanță fară niciun stres.

Toate mesele se servesc în sistem bufet suedez (pentru minim 40 de persoane), iar preparatele delicioase sunt inspirate atât din bucătăria internațională cât și din bucătăria românească. Meniurile sunt concepute cu o mare atenție către dietele celor mici, celor mari și cei care își doresc un stil de viață sănătos. La noi poți găsi opțiunile cele mai bune pentru tine și familia ta.

Informații pachete masă: All inclusive

La restaurant se vor servi:

- apă, băuturi răcoritoare și cafea ( în timpul programului de masă)
- vinul casei, bere draft, băuturi spirtoase - vodka, brandy, rom, vermut și lichior, whisky, proseco(doar în timpul prânzului și al cinei)

La barul de la piscina SeaHorse se vor servi:

- vinul casei și bere draft, în intervalul orar 10:00-19:00
- apă, băuturi răcoritoare și cafea în intervalul 10:00-19:00
- gustări (produse patiserie, înghețată, popcorn) în intervalul orar 16.00-17.00

*După orele 20:00, barul de la piscină trece în regim à la carte, iar băuturile incluse în pachet pot fi servite doar în cadrul restaurantului până la 21:30.

*Pachetul all inclusive este disponibil pana pe data de 6 septembrie.Dupa data de 6 septembrie mesele se pot servi doar in regim a la carte.

Salon interior

Salonul are o capacitate de 250 locuri și poate găzdui orice tip de eveniment. Are în dotare sistem de sonorizare, doua videoproiectoare, wi-fi și sistem climatizare.


Pe perioada sezonului (iulie-august), restaurantul este destinat exclusiv oaspeților hotelurilor Melodia și Favorit și nu se pot organiza evenimente private.

Terasă

Terasa Restaurantului Melodia este înconjurată de vegetație și are, în centrul ei, bazine cu apă și o fântână arteziană ce oferă, în fiecare seară, un veritabil spectacol de lumină și culori.

Și, pentru că ne dorim că toți oaspeții noștri să se simtă bine, indiferent de vârstă, am creat „Prichindel Land”, un loc de joacă pentru copii protejat, cu dotări atractive.

Call Now Button