Loading

Club pentru copii

Când copiii sunt fericiți, părinții sunt fericiți și ei. Și ce poate face un copil mai fericit decât multă joacă și multă distracție? Kids Club Melodia este un spațiu dedicat exclusiv fericirii de a fi sau a redeveni copil, cu jocuri, sporturi și activități creative pentru toate vârstele.

Dacă ți-e dor să colorezi, să te joci cu mașinuțele sau să construiești împreună cu cel mic, te invităm pe tărâmul magic al copilăriei, unde gazdele experimentate într-ale distracției sunt la dispoziția întregii tale familii.

Acces gratuit

Pentru copii cu vârstele între 4 și 14 ani.

Program de funcționare: 10:00 – 12:00 & 15:00 – 18:00

Locuri de joacă pentru copii

Hotel Melodia este locul în care cei mici găsesc mereu ceva constructiv de făcut. Am pus la dispoziția lor două locuri de joacă: „Nelson Park” situat lângă piscină, într-o zonă liniștită, și „Prichindel Land” situat în grădina restaurantului Melodia, într-o zonă răcoroasă, cu multă umbră. Ambele locuri de joacă sunt dotate cu pavaj protector reflex.

Program de funcționare: 07:00 – 22:00

Piscină pentru adulți și copii

Una dintre cele mai generoase de pe litoralul românesc, piscina Hotel Melodia are o suprafață de peste 200 m², cu adâncime variabilă, între 1,10 – 2,10 m. Apa este încălzită la o temperatură de minimum 26° și dispune de o secțiune cu Jacuzzi, pe care o poți activa atunci când dorești. Cei mici se pot bucura de piscină pentru copii cu adâncimea de doar 0,5 m.

În fiecare zi, vei putea participa la diversele programe de entertainment, ca Aqua Gym, diferite jocuri și concursuri. În fiecare seară te invităm să admiri fântânile din zona piscinei și spectacolul lor feeric de lumină și culori.

Plajă privată

Pe toată durata șederii tale la Hotel Melodia beneficiezi, gratuit și în limita locurilor disponibile, de plaja privată aflată la doar 150 m distanță. Este situată în golful stațiunii Venus, o zonă cu intrare lină în mare, potrivită pentru copii. Plaja este dotată cu șezlonguri confortabile, umbrele de soare generoase și măsuțe.
SeaHorse Bar

Barul de la piscina Hotelului Melodia îți răcorește însoritele zile cu o varietate atent selecționată de băuturi și cocktailuri. Iubitorii de cafea se pot delecta cu mai multe rețete ce au la baza această licoare indispensabilă, iar cei mici își pot astâmpăra setea cu sucuri naturale, proaspăt stoarse. Meniul barului Sea Horse include și gustări, potrivite atmosferei relaxate din zona piscinei.

Program de funcționare: 10:00 – 20:00Sală de fitness

Pentru persoanele active, sportul rămâne la fel de important și în vacanță. Pe lângă alergările pe nisipul ușor umed, în aerul proaspăt al dimineții sau în lumina caldă a serii, te poți bucura de beneficiile aparatelor moderne, într-o atmosferă mai intimă decât a sălilor obișnuite de fitness. Dotată cu vestiare, dușuri și aparat multifuncțional, sala de fitness este la dispoziția ta, gratuit, la orele tale preferate, pe toată durata zilei.

Dotări:
- Saltea pt exerciții
- Minge pt exerciții
- Greutăți
- Aparat multifuncțional
- Bandă de alergat
- Biciclete
- Spalier
- Bancă pentru exercițiile destinate abdomenului

Acces gratuit cu cardul de acces al camerei.

Program de funcționare: 07:00 – 22:00

Saună

Indiferent de anotimp, sauna este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere și nu numai. Folosită încă din antichitate și combinată cu dușuri reci și scurte pentru maximum de eficacitate, această terapie contribuie și la tonifierea pielii, reducerea celulitei și stimularea circulației. De asemenea, ajută la calmarea problemelor respiratorii, la ameliorarea afecțiunilor reumatismale și la reducerea durerilor articulare și musculare. Sauna se află în zona de relaxare de la parterul Hotelului Melodia și poate include tratamente de aromoterapie pe bază de uleiuri esențiale.

Acces gratuit cu cardul de acces al camerei.

Capacitate maximă 8 persoane.

Program de funcționare: 07:00 – 22:00

Masaj

Pe lângă o viață activă, corpul nostru are nevoie și de o relaxare profundă, un lucru nu tocmai ușor de obținut. Maseurii noștri sunt specialiști cu experiență, ce îți pot oferi o gama variată de masaje, în funcție de preferințe. Poți opta pentru ședințe de masaj de relaxare, total sau parțial, ce vor readuce starea de bine.

Tarifele pot fi consultate la recepție sau în mapa camerei.

Rezervările se fac la recepția Hotelului Melodia.

Program: 10:00 – 19:00

Camera de relaxare

Pentru momentele în care îți dorești puțină liniște, îți punem la dispoziție camera de relaxare. Cele trei paturi special concepute sunt locul ideal pentru pentru lectură, pentru vizionarea în liniște a programelor TV preferate sau pentru meditație. Peretele din sticlă asigură o abundență de lumină naturală, iar mica terasă oferă o atmosfera intimă și calmă, ideală pentru savurarea băuturii preferate.

Acces gratuit cu cardul de acces al camerei.

Program de funcționare: 07:00 – 22:00