Loading

Restaurantul Melodia, situat în stațiunea Venus, este locul în care te poți desfăta cu arome rafinate și preparate deosebite, însoțite de o servire impecabilă. Este așezat în mijlocul unei grădini spațioase și are o capacitate de 250 de locuri în salon și 150 de locuri pe terasă. De altfel, terasa este locul unde îți vei savura cafeaua în fiecare dimineață și te vei bucura de un mic dejun gustos.

Restaurantul Hotelului Melodia este la dispoziția ta pe tot parcursul zilei, indiferent de pachetul de masă pe care îl preferi. Dacă optezi pentru pachetul cu demipensiune, vei servi aici micul dejun și cina, ambele în regim bufet suedez (în limita minimă de 40 de oaspeți), iar dacă alegi pachetul cu pensiune completă, vei servi aici toate mesele principale.

PROGRAM:

MIC DEJUN: 07:30 – 10:00
prânz: 12:00 – 16:00
cină: 19:00 – 21:30

Meniu à la carte

Meniul à la carte este un mix între bucătăria românească și cea internațională, în care se regăsesc rețete bine cunoscute, apreciate de cei mari și cei mici deoportivă.

Fiecare preparat – aperitiv, fel pricipal sau desert – își are perechea în lista de vinuri a restaurantului Melodia, iar ospătarii noștri vă pot ajuta să faceți cea mai bună alegere. Printre preferatele oaspețior noștri se află Beciul Domnesc, Beciul Domnesc Grand Reserve, Egregio sau un roze răcoros din gama Sempre.

Cei care apreciază băuturile rafinate se pot delecta cu Miorița (de la 12 ani, la 30 ani), vinars distins cu 16 medalii naționale și internaționale, și Jad, vinars învechit 28 de ani pentru a oferi experiența pură a bogăției aromatice.

Salon interior

Salonul are o capacitate de 250 locuri și poate găzdui orice tip de eveniment. Are în dotare sistem de sonorizare, doua videoproiectoare, wi-fi și sistem climatizare.


Pe perioada sezonului (iulie-august), restaurantul este destinat exclusiv oaspeților hotelurilor Melodia și Favorit și nu se pot organiza evenimente private.

Terasă

Terasa Restaurantului Melodia este înconjurată de vegetație și are, în centrul ei, bazine cu apă și o fântână arteziană ce oferă, în fiecare seară, un veritabil spectacol de lumină și culori.

În spațiul special amenajat se desfășoară variate programe de muzică live și dansuri, spre încântarea tuturor oaspetlor noștri.

Și, pentru că ne dorim că toți oaspeții noștri să se simtă bine, indiferent de vârstă, am creat „Prichindel Land”, un loc de joacă pentru copii protejat, cu dotări atractive.