loader image

CLUBUL COPIILOR

HOTEL VENUS - MELODIA - CAZARE 4 STELE - ALL INCLUSIVE

Când copiii sunt fericiți, părinții sunt fericiți și ei. Și ce poate face un copil mai fericit decât multă joacă și multă distracție? Kids Club Melodia este un spațiu dedicat exclusiv fericirii de a fi sau a redeveni copil, cu jocuri, sporturi și activități creative pentru toate vârstele.

Clubul copiilor

Dacă ți-e dor să colorezi, să te joci cu mașinuțele sau să construiești împreună cu cel mic, te invităm pe tărâmul magic al copilăriei, unde gazdele experimentate într-ale distracției sunt la dispoziția întregii tale familii.
Acces gratuit pentru copii cu vârstele între 4 și 14 ani.
Program de funcționare: 10:00 – 12:00 & 15:00 – 18:00

Locuri de joacă pentru copii

Hotel Melodia este locul în care cei mici găsesc mereu ceva constructiv de făcut. Am pus la dispoziția lor „Prichindel Land” un loc într-o zonă liniștită, în grădina restaurantului, având zonă răcoroasă, cu multă umbră.
Locul de joacă este dotat cu pavaj protector reflex.
Program de funcționare: 07:00 – 22:00

Parc acvatic

Descoperă o oază de distracție și relaxare la Parcul Acvatic al hotelului Melodia! Cu tobogane în viteză, piscine fermecătoare și zone de relaxare sub soare, este locul perfect pentru a te răcori și a te distra în timpul vacanței tale. Fie că ești în căutare de aventură sau doar vrei să te relaxezi pe marginea piscinei, Parcul Acvatic al hotelului Melodia este destinația ideală pentru toți cei care își doresc o experiență memorabilă. Vino și bucură-te de zile însorite și de momente pline de veselie într-un cadru spectaculos!

Board Games

Descoperă plăcerea jocurilor de societate la Salonul de Jocuri al hotelului Melodia! Cu o selecție diversă de jocuri captivante, de la clasicele preferate până la cele mai recente hit-uri, Salonul de Jocuri este locul perfect pentru a-ți petrece timpul liber într-un mod distractiv și interactiv. Alătură-te familiei și prietenilor tăi într-o călătorie plină de suspans și amuzament, în timp ce te bucuri de atmosfera relaxantă și confortabilă a hotelului nostru. Indiferent dacă ești un novice curios sau un expert în jocuri de societate, vei găsi mereu ceva pe placul tău în Salonul de Jocuri al hotelului Melodia.

Jocuri in piscina

Bucură-te de aventura jocurilor în piscină la hotelul Melodia! Cu o varietate de activități acvatice distractive și captivante, vei experimenta momente pline de energie și veselie în apă. De la volei acvatic și polo până la curse cu plute și jocuri de supraviețuire, există ceva pentru toată lumea să se bucure în piscina noastră însorită. Fie că ești un înotător pasionat sau doar cauți să te relaxezi și să te distrezi în apa caldă, jocurile în piscină de la hotelul Melodia sunt garantate să îți ofere o experiență memorabilă. Alătură-te nouă și fă din fiecare zi de vacanță o aventură plină de distracție și răsfăț acvatic!

Seri de film

Experimentează magia cinematografiei sub cerul înstelat la Serile de Film ale hotelului Melodia! Vei fi captivat de povestea fiecărui film într-un cadru relaxant și fermecător. Înconjurați de familie și prieteni, bucurați-vă de popcorn și băuturi răcoritoare în timp ce vă lăsați purtați de emoție și suspans. Fie că îți dorești să râzi, să plângi sau să te îndrăgostești din nou de magia cinematografiei, Serile de Film de la hotelul Melodia sunt destinația perfectă pentru o seară memorabilă sub cerul instelat. Alătură-te nouă și lasă-te purtat de farmecul fiecărui cadru, într-o experiență unică și inegalabilă!

Jocuri pe nisip

Exploră plăcerea jocurilor pe nisip la plaja hotelului Melodia! Cu o varietate de activități distractive și captivante desfășurate pe malul mării, vei experimenta momente de distracție și bucurie alături de familie și prieteni. De la construirea de castele de nisip și volei pe plajă până la curse cu biciclete și căutarea comorilor ascunse, există ceva pentru fiecare doritor să se bucure la plaja noastră însorită. Indiferent dacă ești un aventurier experimentat sau doar cauți să te relaxezi și să te distrezi pe plaja cu nisip fin, jocurile pe nisip de la hotelul Melodia promit să îți ofere o experiență memorabilă.

Karaoke

Îmbină vocea ta cu notele muzicale la serile de karaoke de neuitat ale hotelului Melodia! Într-o atmosferă vibrantă și plină de energie, vei avea oportunitatea să te exprimi și să împărtășești talentele tale muzicale în fața unei audiențe prietenoase. Indiferent dacă ești un crooner în devenire sau un fan al hit-urilor pop, vei găsi piese pentru toate gusturile și stilurile în repertoriul nostru vast de karaoke.