loader image

EVENIMENTE

HOTEL VENUS - MELODIA - CAZARE 4 STELE - ALL INCLUSIVE

De la primele raze mai puternice ale soarelului, majoritatea dintre noi suntem cu gândul la mare. Ne este dor de aroma inconfundabilă, de mângâierea valurilor blânde și toate gândurile de vacanță duc într-acolo. Pe măsură ce momentul revederii este mai aproape, redevenim copiii ce nu puteau să doarmă înainte de a porni la drum. Avem același entuziasm indiferent de motivul care ne aduce aici, iar pentru un eveniment reușit entuziasmul este esențial.

De-a lungul anilor, am fost încântați de bucuria ce se citea pe fața oaspeților noștri atunci când ne treceau pragul și, de fiecare dată, i-am auzit exclamând „Suntem la mare!”. Pentru noi, fiecare eveniment este unic și trebuie să se încheie cu același entuziasm, de aceea oferim servicii complete și personalizate, de la alegerea spațiului potrivit la multiple opțiuni pentru meniu, dar și activități tipice zonei.

Evenimente corporate

Am fost gazda multor companii ce au ales să ne fie oaspeți, să se bucure de atmosfera relaxantă, dar și să beneficieze de infrastructura modernă a centrului Conference Melodia, potrivită pentru orice tip de eveniment corporate: workshop, conferință, team building.

Evenimente private

Cele mai frumoase evenimente sunt cele care se desfășoară impecabil, din momentul alegerii locației până la plecarea ultimului invitat.Cu ani de experiență în organizarea de evenimente private – zile de naștere, nunți, banchete, botezuri, întâlniri festive – echipa noastră vă este alături la fiecare pas.

Solicită o ofertă pentru eveniment corporate!